1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak utworzyć obraz płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez lampartinho, Czerwiec 25, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam oto taki mały problem posiadam grę na xbox po aktualizacji gra przestała działać i muszę ją nagrać ponownie na nową płytę. Gdy uruchamiam płytę na kompie wyskakują 3 foldery dowiedziałem się ze trzeba zrobic z tego obraz płyty moje pyt jest takie jak ten obraz płyty zrobić ponieważ jak zrobiłem to niestety nie było pliku dvd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    programem imgburn zrobisz to o czym piszesz
     
  4. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale wlaśnie jak bo jak robiłem imgburn to mi własnie tego pliku dvd nie ma a jak przepuszczam przez abgx ten obraz to wyskakuje błąd ze nie moze odczytac
     
  5. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    bo to obraz plyty na RGH albo Jtaga...
     
  6. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeju naprawde nie potraficie mi pomoc?? To była gra na lt2.0 i wgrana byla aktualizacja i teraz chce ja ponownie nagrac
     
  7. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chce zrobic taki obraz płyty zeby był ten plik dvd co na płyty się nagrywa i uruchamia się w xboxie 360 wiecie jak to zrobic??
     
Wczytywanie...

Poleć forum