1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak uzyskac dzwiek w xbox przez glosniki

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez Lewis, Marzec 3, 2012.

  1. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    Witam mam problem podlaczylem glosniki komputerowe do telewizora przez kabel EURO-->chinch i mam problem bo jak wlaczam xboxa to dzwiek leci dalej z telewizora np z programu na jakim przelaczylem na zrodlo hdmi i co mam zrobic zeby dzwiek sie wylaczal z telewizora ,a byl przez xboxa ?:>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    podlaczyles glosniki do tv poprzez euro? kabel euro to wejscie sygnalu do tv nie wyjscie.
     
  4. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    nie zawsze tak jest .

    kup kabel component na allegro .
     
  5. dommal4

    dommal4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pruszcz Gdański
    jakbyś miał wieże z wejściami RCA to lepiej podłączyć biały i czerwony cinch do wieży a resztę do telewizora (chyba że nie masz HD to żółty tylko) ja zainwestowałem w wieże i jest jak w kinie. kolumny 50V w zupełności wystarczą.
     
  6. mr.maykel

    mr.maykel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to czy podłączysz kable do wieży to zależy bo u mnie na wieży nie działa albo jest kabel zryty .
    nie wiem ale w moim tv jest takie coś jak wejście na głośniki i słuchawki ,może to było by rozwiązaniem problemu .
    normalnie podłącz xbox'a pod tv i podłącz pod niego głośniki :)pozdro jeśli pomogłem
     
  7. matisek198727

    matisek198727 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skoro o dzwieku to prosze o pomoc przerywa mi dzwiek jak wlacze konsole sprawdzalem konsole na innym tv i bylo ok i nie wiem co jest grane
     
Wczytywanie...

Poleć forum