1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak uzyskać menu domyślne a nie Freestyle Dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marlowe27, Listopad 18, 2012.

  1. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pożyczyłem od znajomego konsolę xbox 360 slim, po włączeniu od razu odpala sie FSD a chciałbym wejść do tego menu deflautowego konsoli gdzie ustawia się siec, sprawdza połączenie, testuje połączenia z netem,itd. Jak tam się wchodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: jak uzyskać menu domyślne a nie Freestyle Dash

    Guide na padzie....w prawo...i ustawienia systemu....

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    Naciskasz środkowy przycisk ( ten z iksem ) wchodzisz zakładkę ustawienia a potem ustawienia systemu. Spóźniony:D.
     
  5. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale jak wcisnę przycisk z iksem - to mam tylko do wyboru "wyłącz kontroler" i "wyłącz konsolę". Nic poza tym nie widzę... no jeszcze do wyboru "anuluj".
     
  6. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    ale nie przytrzymuj go tylko nacisnij i pusc
     
Wczytywanie...

Poleć forum