1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak w końcu jest z tymi grami?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kura, Listopad 21, 2009.

  1. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Witam

    Za tydzień kupuje xboxa z iextreme 1.6 jaspera to pewnie będzie w nim liteon.
    Zaczynam już się gubić bo jedni piszą tak drudzy tak... nie mogę się odnaleźć w tym wszystkim. Otóż mam proste pytanie nie zależy mi na xlive i jak spaczuje sobie gre wave4 np. fight night 4 czy GTA: Episodes from Liberty City do wave 3 programem XB360 WAVE PATCHER. To będzie działać bez problemu? Czy muszę jeszcze coś zrobić. Typu wgrania Stealth Patch itp.?

    Jeszcze mam pytanie co do starszych gier jak sciagne gry z wave1/2/3 to je po prostu normalnie wypalić i będą śmigać czy trzeba coś kombinować/przerabiać?

    Co do active.iso to tą płytkę trzeba wkładać za każdym razem gdy chce odpalić gre tak jak swap magic w playstation?

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    1. Bedzie dzialac bez problemu
    2. Normalnie beda dzialac
    3. Tak za kazdym
     
  4. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Czyli wszystko wskazuje na to że jak nie gram online to patchować wszystkie nowości z wave4 do wave3:p Ok powoli zaczynam rozumieć :)
     
  5. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupujesz klocka z iextreme 1.6 ktory obsługuje wave 4 (tylko 1.4 i 1.5 nie ma wave3)
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.6 nie obsługuje wave4 a wave3...
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Ja bym proponowal jednak uzyc activate.iso,gdyz przerobienie obrazu=na nowszym sofcie gra juz nie pujdzie,a kiedys na 100% bedziesz musial zupdatowac dla nowych gier

    Ale wywalam bo byla masa takich tematow
     
Wczytywanie...

Poleć forum