1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wam służy slim ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dominik20212, Sierpień 18, 2010.

  1. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jak w temacie . jak wam służy wasz slim ? czy ktoś z was miał z nim problemy ? oddał na gwarancje ? pisać


    w moim slimie czasami się gra zacina i nic się nie da zrobić. nie da sie nawet wejść do interfejsu głównego . czy mam sie bać ? czytałem że to może być zbliżający się błąd .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jaka gra? Niektory tytuly tak maja czasami np. FIFA 09 i 10 zawieszaja sie z dyskiem jak sie chce zagrac mecz 1vs1.
     
  4. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ja kupiłem slima w dniu premiery i do tej chwili nie miałem żadnych problemów, co prawda jak puszczam dziecku jakąś płytę na DVD to trochę warczy i nie jestem do tego przyzwyczajony ale słyszałem że to normalne w x'ie. Poza tym wszystko OK
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Instaluj gry na dysku lub kup dysk ;)
     
  6. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    o to dziwny problem.
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To slim więc dysk powinien mieć a druga sprawa on puszczał pewnie film
     
  8. BaNaN360

    BaNaN360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ja slim'a kupiłem w dniu jego premiery, do tej pory miał jedna zwieche ,która zmusiła mnie do restartu :p (Nic dziwnego ponieważ konsola byłą włączona przez ok. 31h) A stało się to podczas przechodzenia gow'a na insane :p

    A tak poza tym to slimke moge polecić każdemu z czystym sumieniem :D
     
  9. vincentdangogh

    vincentdangogh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Tak btw. drugiego postu. Mój przyjaciel miał taki problem w FIFA 10. Na początku myśleliśmy, że problem leży w kilku rysach na płycie ( kupił używaną ). Po jakimś czasie wpadliśmy na pomysł, by usunąć demo FIFY 10, które zostało zainstalowane kilka miesięcy wcześniej - pomogło :) Może ta informacja przyda się innym użytkownikom :)
     
  10. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    czytaj ze zrozumieniem ;) chodzi o filmy DVD
     
  11. mad_d2

    mad_d2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Ja tez kupiłem w dniu premiery. Działą bez zarzutu działa dużo lepiej niż poprzedniczki i to ze jest cicha to dla mnie wielki plus dla MS. Ogulnie działa duzo lepie niz dwie poprzednie które miałem. Wiec jestem zadowolony ze Slima spełnił wszystkie moje oczekiwania.
     
  12. gracol

    gracol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój nowy slim zawiesił się raz po godzinie grania w Fallouta. Poza tym do tej pory wszystko w porządku :d
     
  13. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Zakupiłem Slima pod koniec lipca, wszystko wporządalu, jedynie czasem gdy włączam gre, to początkowe czarno tło, jest dłużej niż zwykle i dzieje mi się to tylko w GH World Tour i GTA IV,
    polecam każdemu nowemu użytkownikowi ;)
     
  14. przeo_91

    przeo_91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Ja xboxa na razie nie posiadam, ale znajomy ma slima, i chodzi całkiem ładnie, jest to co najwazniejsze sporo cichszy od swojego poprzednika.
     
  15. Koldo

    Koldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam slima który się zapalił, teraz nie chce się włączyć.
     
  16. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @gracol
    Nie tylko Slim się wiesza przy graniu w Fallouta , po prostu taka gra , na PS3 gra mi się zawiesiła 4 razy , a na X360 ok. 6 i to na Jasperze i to nie znaczy , że wersja na Ps3 jest lepsza , po prostu na X360 grałem jeszcze dodatki :D
     
  17. Martin KRST

    Martin KRST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ja mam slima od 21 lipca :) i co wam powiem że działa bez zaruztu :) nie zawiesił się ani razu, polecam :)
     
  18. Młody Zielarz

    Młody Zielarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ino
    Mój Slim śmiga bez żadnych problemów.
     
  19. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja kupiłem Slima 18 sierpnia i po 7 dniach musiałem jechać z nim na gwarancje ponieważ rysował on mi płyty ech..:(:(.Chciałem żeby mi wymienili na nowy ale nie chcieli i wysłali na serwis . No znaczy ta pani zarejestrowała konsole na stronie microsoftu.Tak jak nawet ja mogłem.
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No zarejestrowali tobie, lecz nie masz teraz dostępu online do serwisu konsoli. Trzeba było samemu rejestrować online;)
     
  21. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak wiesz ile je jechałem ...do nich teraz poprosze żeby mi dali potrzebne to dego dane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum