1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wersja dasha pod kinect i przeróbkę iXtreme 1.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Max, Kwiecień 24, 2012.

  1. Max

    Max Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam dawno nie aktualizowaną konsolę, ostatnia aktualizacja odbyła się w momencie instalacji NEED FOR SPEED HOT PURSUIT (org.). Mam zamiar w najbliższym czasie zakupić Kinecta i nie wiem czy będę musiał aktualizować w jakiś sposób konsolę? jaką wersję Dasha doradzacie?
    Nie chciałbym sobie cofnąć przeróbki, fajnie jak by poszły mi nowsze tytuły od wspomnianego NFS np.LEGO Piraci z Karaibów przerabiana na wave 2, i chciałbym móc instalować czy też zapisywać gry,saves na zewnętrznym dysku, bo na konsoli brakło mi miejsca już na nowszą aktualizację. Oczywiście zdaję sobie sprawę ze w najnowsze tytuły nie pogram bez nowej przeróbki i gra przez sieć tez odpada.

    Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    14699 zrobisz sobie RGH bez problemu na niej.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj Dash'a 14699 i LT 3.0, zgodnie z poradnikiem pod swój napęd:
    Artykuły
     
  5. Max

    Max Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeżeli przeróbkę planuję dopiero w przyszłości, to na tą chwilę wgranie Dash'a 14699, załatwi mi działanie kinecta i da możliwość pogrania na kopiach gier bez XGD3 oraz AP25, tak?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. Najprawdopodobniej usunie Ci przeróbkę. Jakiego Dash'a masz teraz?
     
  7. Max

    Max Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie będziesz musiał aktualizować. Jeśli wgrasz nowszego Dash'a, to usunie Ci przeróbkę.
     
  9. Max

    Max Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli kinect pójdzie bez aktualizacji?
    a jakiego dasha moge wgrać bez obaw, że coś się stanie z moją przeróbką?
    tak jak pisałem w pierwszym poście nie działa mi kopia gry - LEGO Piraci z Karaibów (wyszła na rynek w maju 2011), jest szansa żeby to poszło?

    Przeczytałem,że Dash który mam blokuje możliwość odpalenia kopi gier z AP 2.5, to prawda?a czy oflagował mi też konsolę?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DashBoard nie oflagowuje konsoli. Możesz ją oflagować przez nieudaną próbę uruchomienia gry z AP2.5.

     
  11. Max

    Max Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nowszych gier niż NFS:HP nie mam co kupować czy nagrywać bez zrobienia nowej przeróbki, bo będą potrzebowały aktualizacji, tak?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokladnie.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
    Jeśli masz napęd Liteon, to:
    1. Poszukaj kogoś, kto odczyta Ci klucz napędu: http://xboxforum.pl/uslugi-49/poszukuje-osoby-ktora-przerobi-mi-konsole-1537/
    2. Wgraj Dash'a 14699.
    3. Wgraj LT 3.0.

    Jeśli masz napęd inny niż Liteon, to bez problemu sam wyciągniesz klucz napędu (bez żadnych dodatkowych narzędzi) i przerobisz konsolę na najnowsze LT, zgodnie z poradnikiem pod Twój napęd:
    Artykuły
     
Wczytywanie...

Poleć forum