1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać Car Packi do Forza Motorsport 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaro1510, Maj 24, 2010.

  1. jaro1510

    jaro1510 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie :)
    Jak wgrać Car Packi do Forzy Motorsport 3 ?
    Ściągnąłem Car Packa na kompie (ROAD & TRACK)
    i chce sobie to wgrać na Xboxa 360 za pomocą PenDriva
    Jak to zrobić ? Połapałem się już trochę w programie USB Xtaf Xplore i zauważyłem że jak chce np. wrzucić demo gier to muszę znać odpowiednią ścieżkę ale jaka jest ścieżka do dodatków takich jak Car Pack ? Gdzie to wrzucić ?
    Z góry dzięki jeśli ktoś pomoże.:yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jak nie masz JTAG to zapomnij nie wgrasz.
     
  4. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Dokładnie DLC do gier bez Jtaga nie zadziałają.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Możesz sobie wgrać ale w żaden sposób tego nie odpalisz bez JTAG
     
  6. jaro1510

    jaro1510 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh :(

    No to kiepsko :( A chociaż savegame ? Ściągnąłem do Forzy 3 save ale mi nie działa :( Był tutaj temat o tym jak wrzucić ale mi to nie działa :(
    I jeszcze jedno pytanko :whistle:
    Jak skopiować na PenDriva powtórkę z wyścigu (Forza Motorsport 3) żebym mógł to wrzucić na kompa ?

    EDIT:
    Ale chwila..
    Raz ściągnąłem Car Packa którego już akurat miałem na Xboxie i jak go wrzuciłem na PD i do Xboxa to wszystko było OK.
    Starego usunąłem a nowego wkleiłem i działa. Teraz tylko ściągnąłem 2 Car Packi i ani jeden ani drugi nie działa (na Xboxie widzi to jako uszkodzony)
     
  7. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    co do save z FORZA3 to akurat pojawia sie problem, bo nie da sie przenosic save z tej gry:/ sam przesiadajac sie na wiekszy dysk musialem zaczynac gre na nowo
     
  8. jaro1510

    jaro1510 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To moje ostatnie pytanie.
    Czy w jakiś sposób mogę z edytować Forzę 3 ? Kasa lub co kol wiek ?
    Na kasę mam sposób (monotonny)
     
Wczytywanie...

Poleć forum