1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać dasha i inne

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SoK0L, Grudzień 1, 2008.

  1. SoK0L

    SoK0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ogólnie jestem zielony w tym temacie. Xboxa dostałem dopiero w tym tygodniu i nie wiem jak ściągnąć tego dasha. Gdyby ktoś mógł mi wytłumaczyć jak to zrobić? A i jeszcze czym sie różni zdrapka Gold od Silver?? Bo kupiłem 5 zdrapek 48 godzin i są silver. Z nimi także moge ściągnąć tego dasha?? A i da się ściągnąć jakąś paczkę kodeków Divx??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ja sam z xbl nie korzystam wcale, dash zaktualizowałem sobie offline, ale nie przypominam sobie aby procedura podłączania do xbl była jakaś skomblikowana. podłączasz kabel sieciowy do konsoli, na dashu masz odpowiednie zakładki i jazda
     
  4. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Informacja o aktualizacji pokaże się automatycznie jak podepniesz się do Live. Możesz też zaktualizować offline, zgrywając plik na pendrive'a podłączając do konsoli. Robiąc to drugim sposobem nie będziesz miał divx i avatarów.
     
  5. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja mam pytanie czy żeby zaktualizowac dasha online trzeba mieć dysk i golda?
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, trzeba mieć kartę pamięci min 256MB lub HDD, może być silver.
     
  7. acer@elsnet

    acer@elsnet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Nie wiem ja tam dasha sciągnolem z internetu po tej najnowszej aktulizacji wgrałem na początku go na pen drive ale nie chciało wogule zaskoczyć ale za to jak wgrałem go na telefon i podłączyłem telefon do xboxa to momentalnie wgrało mi dasha wiec troszkę śmiesznie . :D
     
  8. Goku

    Goku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie kupiłeś zdrapki?? Pytałem się już kilka razy i nikt mi nie odpowiedział :mad:
     
  9. acer@elsnet

    acer@elsnet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    O jakie zdrapki ci kolego chodzi ( gold ?? )
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    zdrapki allegro empik itp szukaj :p masz mspoints i abonament
     
  11. volt222

    volt222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zawiercie
  12. deepdarek

    deepdarek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy, Poland
    po zainstalowaniu dasha moge teraz sformatowac karte pamieci bo mam 256 MB a po instalacji dasha mam wolnego 70 mb czy moge sformatowac z kart pamieci wszystko i dash nie zniknie
     
Wczytywanie...

Poleć forum