1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wgrać dlc ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez lkimylpbjq, Sierpień 26, 2010.

  1. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jtag na pokładzie ale co dalej ? Jak zainstalować dlc ? Jakieś patche musze mieć do nich ? Skąd pobieracie dlc ? Szukam wszystkich dodatków dragon age lecz wszystkie znalezione linki są martwe .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dlc kopiujesz na dysk do content/0000000000000000
     
  4. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bez żadnych patchy ? W jaki sposób następnie odpalić owe dlc ? Poprzez podstawową grę ?
     
  5. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Nie , musisz wybrać DLC i mieć w napędzie włożoną płytę z podstawki (dlc z dysku odpalasz)
     
  6. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musi mieć płyty w napędzie. Może mieć grę na dysku.
     
  7. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam jtaga więc wszystko jest na dysku , napęd jest dziewicą jeszcze ;)
     
  8. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To teraz musisz DLC wrzucić do Content/0000000000000000/ i włączyć grę, następnie sprawdzić czy to co ma zawierać DLC jest w grze.
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Praktycznie w 100% przypadków nalezy stargac tez najnowszy patch do gry aby dlc zadziałało.

    Skąd?
    XBOX 360 Update Center

    Gdzie skopiować?
    na hdd1/cache
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  11. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja pobralem dlc dla cod black flag II
    pobralem takze TU i wgralem je do cache, a takze do katalogu content i dalej struktura i nazwa katalogow

    wchodze w opcje gry, wybieram aktualizuj TU, daje HDD1 i nic dalej nie moge zrobic
    zalezy mi na dodatkowych mapach do multiplayera
    co dalej moge zrobic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum