1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać dodatki do Avatara na RGH ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Degnerix, Luty 3, 2014.

  1. Degnerix

    Degnerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Chciałbym wgrać sobie dodatki do avatara ale nie wiem jak to zrobić mógłby ktoś mi wyjaśnić ?

    I czy mogę od razu wgrać sobie wszystkie dodatki jakie posiadam i po prostu później sobie tylko zmieniać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    1 osoba to lubi.
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na pewnym forum (chyba x360iso) jest wielka paczka (ok ~10000 tych ubranek itd.). Będziesz mógł sobie ją wrzucić i potem zmieniać non stop ubranka :)

    PS. Jeżeli zdecydowałbyś się na taką wielką paczkę to polecam wyłączyć automatyczne skanowanie w FSD przy starcie konsoli, bo się będzie długo skanować.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Degnerix

    Degnerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadam jakieś ubranka itp które zajmują ponad 1gb i są z 06.13r.

    Jeżeli wcześniej logowałem się na XBOX LIVE to nie muszę robić profilu Online ?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli masz profil a pod nim pisze "Xbox Live" to znaczy, że już masz profil Online i możesz wgrywać.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Degnerix

    Degnerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    OK, wielki dzięki :)

    Można zamknąć ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum