1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrac Emulator z xbox do xbox 360 slim 4gb

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Yudixd, Luty 8, 2011.

  1. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Witam.
    Mam pytanie da sie wgrac emulator z xbox do xbox 360 slim 4gb bez hdd? czy musze kupic hdd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bez hdd nie ruszy
     
  4. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    nawet z pendrive ?
    @edit
    a nie dalo by rade wgrac na te 4gb pamieci ?
    @edit2
    A dalo by sie uzyc pendriva jako dysku twardego i zainstalowac na nim emultora ? albo na 4gb pamieci wbudowanej ?
     
  5. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Kolega zapytal jak a nie zbedne komentarze ze nie ruszy. Podpinam sie do prosby
     
  6. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Mam maly pomysl jak nagram emulator na plytke i zrobie na pendrivie fat 32 to bedzie dalo sie zainstalowac emulator ? czy nie ?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    powtorze - bez hdd nie ruszy, reszta pytan jest zbedna
     
  8. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Ja mam hdd 120 gb wiec powiesz jak....?
     
  9. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Hmm a gdybym zrobil na pendrive 3 partycje dzialal by podobnie jak dysk twardy ? czy to dalej nie to ?
    Albo gdybym podlaczyl dysk z komputera dalbym rade wgrac emulator ??
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Silten - musisz stworzyc na nim partycje nr 2 i wgrac tam emulator
    Yudixd - niestaty nie zadziala dlaczego spytaj wujka bila z MS
     
  11. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    Haha :D wysle mu esa ;D
    miales racje nie dziala :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum