1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać mini gierki?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samer19, Marzec 5, 2011.

  1. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam kabel zeby podłączyć dysk i próbowałem wgrać plik do odpowiedniego folderu ale nie widzi tych gierek.
    W moim przypadku była taka ścieżka:HDD\Partition 3\Content\0000000000000000\58410956\000D0000\Plik gry
    Próbowałem ręcznie utworzyć foldery i wrzucić ten plik do właściwego i próbowałem utworzone wcześnej foldery i podfoldery wrzucić naraz i tak samo.

    Czemu nie widzi? Coś źle robie czy co? A czy jak ściagnę DEMO też mi nie będzie widziało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jestem pewien ale chyba gier Arcade nie da się wrzucać przez pen'a - demo na pewno można
     
  4. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale nie chciałem przez PD tylko odrazu na dysk. Dysk pod kompa podłączyłem. W takim razie mogę nagrać kilka takich gier na płyte? I czy może być to płyta CD?
     
  5. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. mevam

    mevam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mój kumpel miał taki sam problem jak sie okazuje jeśli chcesz grać w gry arcade musisz mieć podłączenie do live boxa
     
  7. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co za głupota wyżej, jakiego live boxa?
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie trzeba byc podlaczonym do liva zeby grac w arcade
     
  9. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale czy koś wie jak zainstalować bezposrednio na dysk? Da sie jakoś podobnie jak gry demo? Albo czy można nagrać na płytę kilka gier i bedą działać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum