1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrac patcha do gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Scudetto, Sierpień 5, 2010.

  1. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jak wgrac patcha do gry a precyzujac aktualizacje skladow do Fify pobralem sobie najnowsza aktualizacje ze strony XBOX 360 Update Center i myslalem ze wystarczy zrzucic na pendrive i dalej cos tam wyskoczy zewnetrzna pamiec czy cos,ale nic takiego sie nie dzieje:D.
    Jak to zrobic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.Zaktualizuj konsolę do najnowszej wersji dashboardu.
    2.Zformatuj swojego pendrive jako jednostkę pamięci xbox 360 (robisz to podłączając pendriva do xboxa i wchodząc w ustawienia systemu-->pamięć, teraz wybierasz "przenośne urządzenie pamięci masowej" a następnie "skonfiguruj teraz")
    3.Podłącz pendrive do PC
    4.Pobierz XTAF (np: z tąd.)
    5.Uruchom program, kliknij 'File/Open Drive' teraz przejdź do 'Cache Partition/Cache' i przenieś tam aktualizację gry.
    6. Teraz podłącz pendrive do xboxa i włącz grę która chcesz zaktualizować.

    aha i pendrive musi mieć najmniej 1GB pamięci
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a skad pobrac takie aktualizacje?
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No przecież podał adres strony. W jego poście kliknij w napis "XBOX 360 Update Center"
     
  6. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podlaczam Pendrive wchodze w pamiec i nic nie wyskakuje.Moze to przez to ze nie zaktualizowalem tego dashboardu,tylko przeciez zeby go zaktualizowac trzeba tez podlaczac pendrive z aktualizacja bedaca na nim:D a mi nic nie wykrywa.
     
  7. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli w konsoli w opcji "pamięć" wykrywa Ci tego pendrive'a, ale nie pokazuję, że coś na nim jest (aktualizacje) to wszystko w porzadku, aktualizacje nie są widoczne, a tego pendrive'a będziesz musiał mieć cały czas podłączonego w konsoli, bo nie da się ich zgrać z pendrive'a na dysk ( nie przez konsole przynajmniej).
     
  8. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wlasnie chodzi ze nic nie wykrywa,po podlaczeniu.
    Moze wlasnie trzeba aktualizowac ten dashboard(konsolka wyprodukowana grudzien 2009),ale to tez chyba przez pendrive.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    update do gier mają być w folderze cache, samo nic się nie zrobi.
     
  10. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp

    Jak probuje zrobic ten punkt-5.Uruchom program, kliknij 'File/Open Drive' teraz przejdź do 'Cache Partition/Cache' i przenieś tam aktualizację gry.

    Biore Open Drive to pokazuje No drive found,try opening manually.A jak biore open manually to wyskakuje jakis blad aplikacji;/.
     
  11. wolter

    wolter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poszukaj na googlach btw ja nie mialem pojecia o czyms takim ;D
     
  12. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde niby wszystko dziala robie tak jak kolega pokazal w podpunktach,Wlaczam Fife ,ale zadna aktualizacja nie wsykakuje;/.
    Niby na stronie w jednym z tematow wycztalem ze konsola nie pokazuje ze aktualuzacja zostala wgrana,ale to przeciez aktualizacja skladow do FIFY:D,a sklady sa stare tzn z pcozatku gry.
    Moze ktos wgrywal ta aktualzacje do Fify offline,jak tak prosze o pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum