1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać przeróbke

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Romek Kłobuchowski, Styczeń 21, 2013.

  1. Romek Kłobuchowski

    Romek Kłobuchowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leuven, Belgium, Belgium
    Witam mam problem a mianowicie mam jakąś przeróbkę na xbxoxie , wiem że działa na niej GTA IV ale COD BO 2 już nie , jak wgrać tą najnowszą przeróbkę LT 3.0 ?!! Szukałem 2 h w internecie i nic nie znalazlem , prosze o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Spróbuj nagrać grę raz pod lt 2.0 a drugi raz pod lt 3.0 albo spytaj się tego co ci przerabiał.
     
  4. Romek Kłobuchowski

    Romek Kłobuchowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leuven, Belgium, Belgium
    Kupiłem w lombardzie , wiesz jak wgrać 3.0 ?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jaka konsola i jaki napęd ?
     
  6. Romek Kłobuchowski

    Romek Kłobuchowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leuven, Belgium, Belgium
    pod 3.0 w każdym razie gry nie działają rusza GTA IV
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Jak wgrać przeróbke

    Dział Lt
    Tam masz poradniki do poszczególnych napędów.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  8. Romek Kłobuchowski

    Romek Kłobuchowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leuven, Belgium, Belgium
  9. Romek Kłobuchowski

    Romek Kłobuchowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leuven, Belgium, Belgium
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli nie znalazłeś poradnika na forum, znaczy, ze nie jesteś wstanie przerobić konsoli.
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    flash liteon wpisz w search. druga rzecz jak nie masz probe v3 to nie wyciągniesz klucza . poszukaj serwisu co ci to zrobi .
     
  12. Romek Kłobuchowski

    Romek Kłobuchowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leuven, Belgium, Belgium
    Wiem już jak znalazłem , ale zastanawiam się czy warto przerabiać na 3.0 / jak wypalić płytę z grą pod 3.0 tak zeby dzialala na mojej przeróbce ?
     
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    na lt 3.0 przeskanuj gre abgx360 na ustawieniu autofix level 3 i nagraj clonecd lub imgburn i nagraj szybkością 2.4 na płytach dl+r . i warto przerobić jak chcesz grać w nowe gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum