1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać softa?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymo284, Maj 11, 2014.

  1. szymo284

    szymo284 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    słyszałem że wgranie softa w serwisie kosztuje ponad 100zł. Więc tu moje pytania jak wgrać takiego softa w domu i co będzie mi potrzebne, wiem ze potrzebuje jakiegoś kabla do płyty głównej (jaki to kabel?)
    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    O co ci chodzi ?
     
  4. szymo284

    szymo284 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moje pytanie brzmi jak wgrać nowego softa (dasha)?
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Jak masz lt 3.0 lub nie posiadasz przeróbki to podłacz konsole pod neta i ci sam zaktualizuje
     
  6. szymo284

    szymo284 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przeróbkę lt 2 i moje kolejne pytanie brzmi jak zrobić by była top przeróbka lt3
     
  7. marcin-25

    marcin-25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zależy jaki masz napęd, nie do wszystkich jest lt3.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oddać do serwisu lub dłubać samemu. Wysil się i poświęć 5 minut na szukanie na forum a nie czekasz na gotowca masz w przyklejonych tematach co i jak z lt rgh nagrywaniem itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum