1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrać Title Update do gry ? (Black OPS 2)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vvv93, Lipiec 9, 2013.

  1. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.
    Mam problem z wgraniem TU do Black opsa 2 .
    Normalnie w FSD wchdzę w gry, wybieram black opsa II , naciskam Y i wybieram zarządzaj TU .
    W tym momencie pobrało się już 12 (w tym najnowsza) aktualizacji ; jednak nie wiem co dalej.
    Zaznaczam ciągle "aktywne" , potem RB - wgraj i pokazuje się "przesyłam TU" jednak jak wchodzę w grę to ciągle jest wersja 1.0.0.0 (czysta, wiecie o co chodzi)
    Co mam zrobić aby wgrać najnowszy TU ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Panpila

    Panpila Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja zawsze jak pobiorę to tylko klikam na A na najnowsze TU żeby sie aktywowało i jest git. Ja RB nie klikam.
     
    1 osoba to lubi.
  4. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
    To wgrywanie to jest upload na serwer.



    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ok ale tak czy siak nie dziala

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli masz pc oraz XBOX'a w sieci, sprawdź MEDIA ID tej gry z przeglądarki:

    [​IMG]

    W przeglądarce wpisz IP XBOX'a , USER ID : f3http PASSWORD : f3http

    Następnie pobierz TU ze strony: XBUC: XBOX 360 Title Updates

    Są dwa rodzaje TU:

    z nazwą typu TU_15KS20P_000000C000000.0000000000083 kopiujesz je do: hdd:/cache/
    z nazwą typu tu00000009_00000000 kopiujesz je do: content/0000000000000000000/TITLE ID gry/000B0000/
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Ja się podepnę, to jak dokładnie pobrać aktualizację przez FSD 3. Czy jeśli mam tam pokazane kilka wersji TU, to znaczy że one już są pobrane? Czy dopiero trzeba wybrać sobie i pobrać? Mógłby ktoś dać dokładny poradnik do tego jak wgrywać to TU przez SD3, ponieważ do tej pory zawsze wgrywałem przez pena, ale wkońcu do tego jest ta opcja żeby można było także przez konsolę.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wybierasz nqjnowsza klikasz a, zapali sie ikona na zielono

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum