1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wgrywać patche do gier offlie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Koowall, Maj 27, 2010.

  1. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,
    taki problem mnie naszedł - mamy jakąś grę, pojawia się do niej paczka z aktualizacjami, chciałbym ją zainstalować do gry ale mam konsolę nie podłączoną do neta...bo obawiam się bana :p

    Jak to zrobić??:) :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest poradnik na tym forum jak wczytać patcha za pomocą pendrive. Szukanie nie boli.
     
  4. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jezeli wiesz to pokaz dokladna instrukcje jak wgrac patch za pomoca pendriva ;)
    Szukalem na forum i nie ma DOKLADNEGO poradnika krok po kroku co zrobic.
     
  5. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Trochę lipa, bo z tego co jest w poradniku to trzeba mieć cały czas pen wpiętego z patchem :/ A nie da się tego na stałe na dysk zrzucić ??
     
  7. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli chcesz na stałe to musisz podpiąć dysk do kompa.
     
  9. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie wie ktos czy mozna wrzucic wiecej niz jedna aktualizacje na pendive?

    I jeszcze jedno pytanie na temat tych aktualizacji :
    na tej stronie z aktualizacjami http://xbuc.clanvids.net/? jest cos takiego jak TU 1 TU 5 przy grach, moze mi ktos wytlumaczyc o co z tym chodzi?
    Czy sa to numery aktualizacji i musi byc wgrana kazda po kolei czy wystarczy ta z najwyzszym numerkiem?
     
  10. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    A jest gdzieś poradnik jak takie patche na dysk wgrywać podłączając do kompa??:) Rozumież, że jeżeli nie mam sflashowanego napędu takich cyrków robić nie muszę hmm??:)
     
  11. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Flash napędu tu nic ma. Najnowsza aktualizacja daje możliwość korzystania z pendrive. Jak podłączyć dysk Xa do kompa gdzieś jest. Musisz poszukać. Jak znajdę to wstawię.
     
  12. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie miałem wstawić ten link:) Tego nie wiem na pewno ale sądząc po opisie na to wygląda, że można. Najlepiej samemu zobaczyć. Nie testowałem, więc nie wiem na pewno.
     
  14. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    "Do folderu Cache kopiujemy wybrane przez nas patche. WAŻNE: Proszę nie zmieniać ich nazw!! W przeciwnym wypadku konsola ich po prostu nie odczyta."

    Z tego wynika, że można wczytać kilka patchy. W sumie byłoby bezsensowne gdyby w penie mógł siedzieć tylko jeden patch. Mamy kilka gier i do każdego oddzielny patch na oddzielnym penie..... Bezsensu.
     
  15. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeszcze chodzi mi o jedno, tam na stronie podane sa media-id jesli mam gre z innym media id to aktualizacja nie bedzie dzialac?
     
  16. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tym to ja już nie wiem.
     
  17. bartos90

    bartos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2007
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Aktualizacja musi zgadzać się z Media-ID Twojej gry. Inaczej nie zadziała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum