1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wkładać płyty do xboxa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vancries, Styczeń 22, 2013.

  1. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. Jak jest w pionie xbox to jak mam włożyć płyte? Jak Ona wyleci...

    2.Jak miałem płyte w napędzie, xbox był wyłączony i ruszyłem xboxem to się nic nie stanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    1) jest tak zrobione ,że nie wypadnie.
    2) Jak wyłączony to nic się nie stanie jak włączony porysuje uszkodzi płyte.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie wyleci
    2, za żadne skarby nie ruszaj xboxem jeśli w środku kręcie się płyta, laser zrobi rysy na płycie i gra do wyrzucenia
     
    1 osoba to lubi.
  5. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chodzi mi o to że jak jest wyłączony xbox. i płyta w napędzie...

    bo już na niektórych grach mam takie małe ryski.. a dopiero 2 miesiąc? Co poradzicie? Skończę grę to gra od razu do pudełka idzie...

    @edit Nick profilu to jest również ten nick , którym bd grał w sieci?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nic nie zrobisz , jak używasz się płyta rysuje. Jak sądze masz orginały jakby były już znaczne rysy już możesz wysłać na regeneracje.
     
  7. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    O ciekawe, a jak mam to robić? :>

    1) Nick profilu na xboxie to również nick w sieci?
    2) Czyli moge zostawić płytę napędzie i jak wyłacze xboxa i nim rusze to nic się nie stanie?
     
  8. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz poszukać serwisów w twojej okolicy które to robią np. na allegro jest dużo ogłoszeń wsytarczy poszukać
     
  9. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1) Nick profilu na xboxie to również nick w sieci?
    2) Czyli moge zostawić płytę napędzie i jak wyłacze xboxa i nim rusze to nic się nie stanie?
     
  10. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    1.podłaczając xbox do live dostaniesz wygenerowany jakiś tam gamertag(nick) możesz go raz zmienić bezpłatnie za drugą zmiane musisz wydać podajże 800 m$ points
    2.nic się nie stanie jak będziesz go przesuwał czy coś wiadomo że raczej nie będziesz się z nim tam szarpał czy rzucał nim
     
    1 osoba to lubi.
  11. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale gdybym to samo robił jakby był włączony to już po płycie , nie?!


    To już ostatnie pytanie. :) Przydatne bardzo. :) Oczywiście kliknąłem :)
     
  12. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    tak, mi się kiedyś przewrócił podczs grania i płyta ma teraz ma taką jedną ryse wyrytą w koło
     
    1 osoba to lubi.
  13. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  14. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    slimy tak, fat nie jeśli masz fata to możesz dokupić taki moduł ok 150zł chyba
     
    1 osoba to lubi.
  15. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Slimke mam. ;3 Dzieki! Do zobaczenie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum