1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wkoncu nagrac te gre???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zwodzik, Styczeń 23, 2013.

  1. zwodzik

    zwodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem,pisalem tu raz o pomoc w nagraniu gry forza 4 na tl 2.0 zrobilem krok po kroku tak jak poradnik mowil, dalem obraz przez abgx przez backup creator i potem problem bo nagle w poradniku z backup sie pojawia ze gosc nagrywa przez IMG burn i co mam zwyczajnie nagrac przez to? tak zrobilem i wywali ma pelko komunikatow ze plyta ma za malo miejsca i jeszcze kilka takich ale nagrywa, mam nagrywarke iHAS 124b flashowalem okolo rok temu, nie znalazlem nigdzie na forum gdzie moge znalesc nowszego flasha do nagrywarki,linki jak byly to padly. moze ktos mi powiedziec jak nagrac forze 4 na lt 2.0 dodam ze do najblizszej przerobki xboxa mam 60 km i nie mam czasu jezdzic zeby tylko konsole przerobic. Aha mimo flasha nagrywarki przy nagrywaniu umg wywalilo mi bload po 97%
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jakie masz te płyty na których nagrywasz? to twoja 1 wypalana gra na LT?
    sam ją kiedyś nagrałem, jeszcze nie iHASem i smiga do dziś:)
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak wypala z tym komunikatem nie wykrywal lt max w ihas. Wgraj jeszcze raz ten soft do niej
     
  5. zwodzik

    zwodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyty mam playinum, zawsze na nie nagrywam i jest ok, nie to nie moje pierwsze nagranie,nagralem wczesniej juz z 80 płyt,czytalem gdzies tu na forum ze wgrywa sie jakies pliki zeby nagrywalo gry na dana plyte nie wiem o co chodzi. przez rok nie mialem stycznosci z forum jak i xboxem i jestem jak pijane dziecko we mgle.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    możliwe ,że coś ci się z softem lt max zrobiło skoro ci wykrywa ,że masz robić overburn bo się nie powino pokazywać.
     
  7. zwodzik

    zwodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niby robilem ponownie flash nagrywarki ale nic to nie daje,moze musze jakis nowszy f;ash wgrac
     
  8. Grzecho

    Grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Poszukaj nowszego softa
     
  9. zwodzik

    zwodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem gre na verbatim i nagralo full tylko jak wkladam plyte do napedu z forza 4 to chwile jest czarny ekran i wywala do dasha. dash mam 2.0.13599
     
Wczytywanie...

Poleć forum