1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak włączyć film

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kinder, Sierpień 27, 2010.

  1. kinder

    kinder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam potrzebuje pomocy :) dość głupia sprawa ale kupiłem sobie xboxa przerobionego , jestem w tych sprawach nowy i nie ogarniam więc pytam jak włączyć np. film
    mam konsole zasilacz i kabel od konsoli do tv ten z trzema wtyczkami :p oraz pada podłączyłem wszystko i włączyłem na pilocie guzik TV/AV i wyskoczyło mi logo xboxa na cały ekran włożyłem więc płyte cd z filmem w formacie avi i wciskam wszytko co jest możliwe i nic, pad sie świeci ale nic sie nie dzieje. Help ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. charly123

    charly123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz podłączyć konsole do internetu, najlepiej poprzez router, w celu sciągnięcia kodeków avi.
     
  4. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko po podłączeniu mozesz od razu zebrać bana.
     
  5. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    bez kodeków nie pooglądasz chyba ze w formacie wma(chyba ten format) to nie trzeba pobierać kodeków ale jak chcesz avi to potrzebne są kodeki czyli trzeba sie podłączyć do neta a przerobiona konsola + xbox live(pobranie kodeków) = BAN . wyprzedze pytanie czy mozna pobrać kodeki bez podłączania sie do neta --> nie nie można.
     
  6. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zaryzykowałem i podłączyłem do neta. Dzięki temu oglądam filmy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum