1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak włączyc xboxa bez pilota?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jaskierr, Grudzień 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Tak jak w temacie. Popsuł mi się pilot i nie mam jak włączyć AV.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    XBOXa włączasz włączając Pada, wtedy XBOX też się włącza.
     
  4. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na telewizorze na bank są przyciski do zmiany kanałów zjedź na 1 kanał i jedź w dół powinno tam być AV

    @edit

    on nie moze wlaczyc programu na ktorym mu sie ma wyswietlac a nie konsole, przeciez chyba ma ten "duzy przycisk" na Xboxie
     
  5. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nic nie zrobisz ,miałem kiedyś podobny problem.Chyba ,że masz przez Euro złącze ,to przy odpaleniu xboxa tv sam przełącza na AV,ale musiasz mieć kabel z wszystkimi kabelkami 21pin ,oryginalny nie działa
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nazwa tematu zmyla, bo tez jest pilot do X'a
     
  7. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Są ale po 1 kanale jest 0 i później 49 i tak dalej ;/
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    To kup uniwersalny pilot :p Innego sposobu nie ma jezeli nie masz przycisku na telewizorze do przełączania AV.
     
  9. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie idz jutro do pierwszego lepszego sklepu z telewizorami ewentualnie spisz model telewizora i tyle nic wiecej nie poradzisz
     
  10. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  11. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja bym nie zamawiał na allegro na twoim miejscu bo wątpię, abyś dostał go przed świętami :) Na pewno masz w okolicy jakiś sklep...
     
  12. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Ja kupiłem pada 3 dni temu na allegro i dostałem go wczoraj :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum