1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wrócić do ust. fabr. wideo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez palash21, Styczeń 12, 2014.

  1. palash21

    palash21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Wczoraj grzebałem w ustawieniach wyświetlacza konsoli i zmieniłem w ust. HD na inną rozdzielczość. Teraz po włączeniu na hdmi mam brak sygnału, na EURO działa normalnie ale nie mogę wejść do ust. HD. Czytałem trochę o resetach, ale np. przytrzymując prawy spust i Y nic się nie dzieje. Wklepywałem różne kody i też nic. Bardzo proszę o pomoc. Czekam na odpowiedzi. Jest to Xbox 360 250 GB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
    Do rozdzielczości ekranu dojdziesz tak.

    Guide. Prawo prawo dół dół dół A A A A i tutaj masz rozdzielczości. Czyli dół i A, jeżeli nie trybi to po 10 sekundach wróci do poprzednich a wtedy musisz dać 2 razy w dół i A. Itd.


    Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. palash21

    palash21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale kiedy wklepać tą kombinacje? przy włączaniu się X-a?
     
  5. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
    Jak się uruchomi

    Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. palash21

    palash21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mam wejść do ustawień wyświetlacza. tylko, że w tej chwili mogę korzystać TYLKO na kablu EURO a jak jest tak podłączony to ust. HD nie są dostępne;(
     
  7. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
    Podłącz pod HD włącz xa i wtedy po omacku za pomocą tych namiarow zmień rozdzielczość

    Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum