1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wrzucic max payne 3 na konsole i wgrac spolszczenie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matthias, Luty 1, 2014.

  1. Matthias

    Matthias Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, chcialem wrzucic na xboxa z rgh max payne 3 tak jak zwykle z grami 2dvd, czyli content z pierwszej płytki do folderu content na dysku a 2 dvd w miejsce gdzie trzymam gry na dysku. ale w dvd 1 nie ma folderu content, więc wrzuciłem obydwia dvd na dysk tam gdzie trzymam gry i gdy odpalam fsd to mam 2x max payne 3.. niby wszystko działa ale wolałbym mieć 1 grę i jest problem ze spolszczeniem bo trzeba je wrzucic do folderu content\0000000000000000\5454086B ale ja nie mam takiego folderu. pomoże ktos?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Y > Move > No Section
     
  4. Matthias

    Matthias Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wgrac spolszczenie?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobrac TU.

    Wysłane z tapatalka
     
  6. Matthias

    Matthias Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrałem ale do jakiego folderu to wrzucic?
    czy z poziomu konsoli musze pobrac??

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pobierasz na konsoli TitleUpdate
     
  8. Matthias

    Matthias Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej dzieki, a nie zbanują mi konsoli? i jeszcze mam pytanie, żeby nie zakładać nowego tematu. Chciałem pobrać okładki do gier bo w bibliotece nie mam w ogóle, tylko są ikonki w "Ostatnio granych". podłączyłem konsole przez kabel od neta, nacisnąłem Y na fifie 14, potem zaktualizuj okładki i nic się nie stało poza tym że teraz nawet nie mam ikonki fify 14 w "ostatnio granych". da się jakos inaczej zaktualizować?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Konsola do neta i na grze Y > Refresf (Odśwież), powinno pobrać okładke
     
  10. Matthias

    Matthias Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłączyłem, niby coś się pobrało, ale tylko pobrała się ikonka do "ostatnich gier" a w "gry xbox 360" mam nadal wszędzie missing cover
     
Wczytywanie...

Poleć forum