1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wrzucić muzyke z kompa na dysk Xbx'a ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Tur8o, Grudzień 27, 2008.

  1. Tur8o

    Tur8o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, nie wiem jak zrzucić muzykę, filmy itp z koma na xboxa. Wszyscy mi mówią że wystarczy w 'uruchom wpisać adres poprzedzony // i powinien wyskoczyć dysk, lecz tak nie jest. Proszę o pomoc, jak już był taki temat to przepraszam ale mam problem z netem i ciężko jest jakąkolwiek stronę włączyć.
    Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tur8o

    Tur8o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Abdulas

    Abdulas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    robisz to za pomoca kompa z media centerem i podpinasz x360 do kompa i przezucasz lub za pomoca xplorera i wrzucasz na xbins jest poradnik jak to zrobic
     
  5. roora1

    roora1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wiem ze ten problem byl przerabiany setki razy ale probowalem tak wielu rzeczy ze zdecydowalem sie zasiegnac jezyka. Moj laptop kompletnie nie reaguje gdy podlaczam don konsole kablem a konsola rowniez pokazuje blad polaczenia sugerujac chwilowe wylaczenie modemu i routera co nie zdaje egzaminu. Posiadam system operacyjny vista basic.
    Z gory dziekuje
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    roora1 - nie wydaje ci sie ze piszesz w złym tamacie (ten temat dotyczy kopiowania multimediow na dysk)
    skasuj ten post i załóż we właściwym dla ciebie miejscu
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tur8o - z tego co wiem taki trik działa ale na starym xbosie. Na 360 sie nie da

    Jesli sie myle prosze kogos o dokładny opis.
     
Wczytywanie...

Poleć forum