1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wsadzic baterie do pada do Xboxa bez koszyka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RivPolska, Październik 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. RivPolska

    RivPolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, odkupilem od kolegi pada do x'a bez koszyka na baterie - jakim sposobem moglbym je tam wlozyc, czytalem, ze potrzeba baterii, 5 zl i tasme klejaca, ale 0 wytlumaczenia. Moglby mi ktos powiedziec jak to zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Jak wsadzic baterie do pada do Xboxa bez koszyka

    koszyk mozesz kupic na allegro ;)

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. RivPolska

    RivPolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, widziałem, ale muszę mieć prowizorke na 4 godziny :)

    Dobra, a jeśli kupię takie coś ZESTAW to nie muszę już wtedy kupować tego koszyka na baterie? Po prostu 'wsadzam' tamtą baterię na miejsce? Wybaczcie pytanie.


    Info Edytuj posty//LAki88

     
  6. jolon02

    jolon02 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głubczyce
    tak jak na zdjęciu zamiast monety może być coś metalowego co przewodzi prąd, pamiętaj rzeby połaczyć + z -
    WRZUTA - DSC00073
     
  7. RivPolska

    RivPolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up
    Dzięki wielkie za pomoc!
     
  8. br0nek.

    br0nek. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Deba, Poland
    to jest akumulator i ma kształt taki sam co koszyk. zamieniasz zwykły koszyk z bateriami na ten akumulator i normalnie pad smiga.
     
  9. RivPolska

    RivPolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystkim za odpowiedzi, do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum