1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wyciągnąć obraz?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez behemothxx, Kwiecień 22, 2010.

  1. behemothxx

    behemothxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam nagrałem grę dragon age (na verbatim 8x) i gra nie che się zainstalować na dysku niedługo wymieniam nagrywarkę i mam pytanie czy jest możliwość wyciągnięcia iso z tej płyty i nagranie jeszcze raz , ponieważ nie chce mi się ściągać gry jeszcze raz (usunąłem z kompa:()? I czy jeśli gra się nagrała z błędami (nie da rady zainstalować na dysk konsoli) to wyciągnięty obraz będzie poprawny?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    zarób obraz imgburn cala filozofia
     
  4. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    albo Clonem cd szybko i dokładnie to robi
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Obraz mozesz zrobic, ale nie bedzie z niego uzytku
     
  6. behemothxx

    behemothxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czemu użytku z niego nie będzie?
     
  7. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to dlaczego?

    Jak to dlaczego? ... przeciez twoj komputer z zalozenia jest przystosowany do czytania nie wszystkich plikow tak samo nie widzi wszystkich sproboj wlozycp plyte xbox360 do napedu w PC i ja otworzyc wejdz na plyte zaznacz pliki wszystkie i zbadaj ich "wielkosc" ile tam bedize 20mb? kilkanascie kilobajtow? zeby zgrac obraz z plty potrzeba orginalnego filmu na plycie DVD Duble layer a wiecej o tym przeczytasz jak poszukasz w google moja podpowiedz ... gosciu ma fajny poradnik i nick laska
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po co wyciągasz temat z 2010? roku??? Do tego kopiowanie oryg gier przez przez podmianę na zwykłym napędzie nie jest aktualne już.
     
Wczytywanie...

Poleć forum