1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wygląda radiator od Jaspera?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elnando, Luty 23, 2012.

  1. elnando

    elnando Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kilka miesięcy temu nabyłem Arcade z 2009,wszystko wskazuje na to że to jasper. Od razu po zakupie oddałem konsole do przerobienia napedu. Dzisiaj ją rozkręciłem żeby odkurzyć od środka i lekko się zdziwiłem.
    O to zdjęcie radiatora na mojej płycie:
    http://imageshack.us/f/6/20120223131521.jpg

    zawsze byłem pewny że radiator w jasperach wygląda tak:
    http://zapodaj.net/images/6a7dc6c152ae.jpg

    Albo ja sie myliłem, albo koleś od flashowania podmienił mi radiator ;/
    a może są jakieś 2 wersje chłodzenie w Jasperach?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jasper to jest w późniejszych wersjach jaspera okrojono go z dodatkowego radiatorka
     
  4. elnando

    elnando Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wszystko jest w porządku? Rok produkcji konsoli to 2009-08-05. Troche mi ulżyło :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No wszystko to jasper v2
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, masz Jasper v2.
    Były dwie wersje Jasper v1 (listopad 2008)
    Jasper v2 (wrzesień 2009)
     
  7. elnando

    elnando Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, wielkie dzięki za szybką odpowiedź pozdro ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum