1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wyjsc z usugi xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jusia268, Wrzesień 22, 2014.

  1. jusia268

    jusia268 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam problem, a więc:

    Właczyłąm xbox jak zwykle, wyskoczyło mi od razu okienko że nie można odtworzyć gry, żeby ją zainstalować jeszcze raz. OK. I włącza mi się usluga xbox Live. nigdy wczesniej nie wchodziłam w to.
    Nie wiem jak z tego wyjść :( . Chcę wrócić do zwykłego menu, startu.
    Już w ustawieniach troszkę szukałam... i nic. ..


    Pomocy ! :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz po prostu zaktualizowac xbox/grę
     
    1 osoba to lubi.
  4. jusia268

    jusia268 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox przerobiony.

    a moze powiecie mi jak tą aktualizacje zrobić ?
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Przeróbka LT 3.0? Przy połączeniu do XBL aktualizacje pobiorą się same.
     
    1 osoba to lubi.
  6. jusia268

    jusia268 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za odpowiedź ! :)
    Niestety nie wiem jaka to przeróbka -xbox chłopaka .

    Mam jeszcze pytanie- co było przyczyną ze coś takiego mi się stało ? Czemu jest komunikat , że nie można odtworzyć gry ? Czy to jest moja wina ? Włączylam i wyłączyłam jak zwykle ...


    Z góry dziękuję za odpowiedź :)
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Troszkę już się pogubiłem. Wkładasz płytę z grą próbujesz ją uruchomić i wyskakuje ten komunikat?
     
    1 osoba to lubi.
  8. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak to jest gra którą pierwszy raz uruchamiasz to może twoja konsola jest za stara na tą grę i musisz konsole zaktualizowac
     
  9. jusia268

    jusia268 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam gry na pendrajwie. grałam już wcześniej w grę. i zawsze uruchamiało się wszystko normalnie. nie było problemu. w xboxie żadna płytka ''nie siedzi'' .
    i wczoraj włączam xbox-a a tu taki komunikat na samym początku : nie można uruchomić gry, proszę zainstalować ją jeszcze raz. i teraz za kazdym razem się to pokazuje po odpaleniu xboxa, i nie można wejsc w interfejs głowny konsoli [?] , do normalnego menu-startu.

    próbuję połączyć się z xbox live, ale mam jakieś problemu z internetem .
     
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak grasz z pendrive bez płyty to masz zapewne przeróbkę RGH i z XBL się nie połączysz.
     
    1 osoba to lubi.
  11. jusia268

    jusia268 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak mogę rozwiązać mój problem ? :(
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z obecną wiedzą raczej ci w krótki sposób nie wytlumaczymy. Podlacz pendrive do kompuyrta zobacz czy siedzi tam plik launch. Ini
     
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak u mnie wysiadło FSD to tak miałem ale nie wiem czy Ty masz to wgrane . A nie możesz zadzwonić do chłopaka, może on się w miarę zna i jak zobaczy to będzie wiedział
     
Wczytywanie...

Poleć forum