1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wykonac kopie z juz zrobionej kopii ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jedi, Grudzień 5, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jedi

    Jedi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DolnySlask
    Szukam, czytam i jedyne co znalazlem na ten temat to z gotowej juz kopi gry wypalonej np. pod LT 3.0 nalezy zrobic obraz (imgBurn-em), a nastepnie obraz wypalic i powinno byc ok... Niestety informacja jest zbyt plytka - kilka prob i maly szpindel Verbatow w koszu... Moze ktos napisac sprawdzona metode na skopiowanie kopii? staram sie nie trzymac na hdd plikow iso dlatego potrzebuje czasami skopiowac kopie, ale nie daje sobie rady i czesto po wywaleniu kolejnych plytek sciagam od nowa pliczek iso...

    Bede wdzieczny za lopatologiczna pomoc...
    pozdrowionka ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Lub clonem cd. Jak xgd3 nagrane truncated to fakt moga nie dzialac po zgraniu bo nie sa to pelne obrazy. Nalezy od nowa sciagnac i dostosowac do swojego lt. Xgd2 powiny isc odrazu bez patche itd.
     
  4. Jedi

    Jedi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DolnySlask
    Plytka verbatim MKM-003-00, na niej nagrany sciagniety pliczek iso+dvd (gra xgd3) po uprzednim dolozeniu topologii w abgx360... Plytka chula pieknie, nagrana 1 do 1 czyli jak oryginal na IHAS-ie. Teraz z tej plytki robie kopie - czyli zrzucam obraz imgBurn'em, a nastepnie dorabiam pliczek dvd - wypalam wg standardow wypalania LT 3.0 i XGD3 i jest FAIL... Wiec robie tez sprawdzian i przerabiam opliczek dvd abgx360 z dolozeniem topologii i - po wypaleniu - znow jest FAIL... Co wiec robie nie tak? Zaznacze ze pale plyki wylacznie verbatimy (MKM-003-00) 1 do 1 bo zalezy mi na graniu z HDD i z pliczkow iso nigdy nie mialem problemow...
     
  5. Jedi

    Jedi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DolnySlask
    Tylu specow na forum i nikt nie wie? :chargrined:
     
  6. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Jak wykonac kopie z juz zrobionej kopii ?

    Aby zrobić backup płyty musisz mieć zmieniony fw w napedzie na bodajże crtetorion czy jakoś tak łatwiej będzie ściągnąć obraz raz jeszcze a właściwie to jedyne wyjście

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    [​IMG]
    Backup robisz normalnie. używając XBC
    Czyli co, ty nie masz IHASa, a nagrywasz XGD3 1:1?
    Cuda
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum