1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wyłaczyć auto-login w NXE?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez KuBaP0L, Styczeń 3, 2009.

  1. KuBaP0L

    KuBaP0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, ponieważ zrobiłem konto na Japonie (demko Ninja Blade) i za każdym razem jak włączam X'a loguje mnie na to konto.
    Jak to wyłączyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hehe ja mam taki problem ze jak wlaczam ixa to nigdy nie jestem zalogowany sorry ze zmieniam ale ka to zrobic zeby za kazdym wlaczeniem konsoli bylbym zalogowany?
     
  4. KuBaP0L

    KuBaP0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nigdzie nie zmieniałem, zrobiłem konto na Japonie i auto-login włączył się automatycznie (do tego konta).
     
  5. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kiedys mialem to po kzdym wlaczeniu mialem auto login teraz mam nowego ixa i nie wiem jak to zrobic zebym ie nie musial logowac za kazdym razem :p
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    w ustawieniach konsoli poszukać coś takiego jak auto logowanie czy coś takiego . albo w profilu ;p
     
  7. KuBaP0L

    KuBaP0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem, na starym dashu szło tak zrobić, ale na NXE nie wiem gdzie jest taka opcja:(
    edit: konsolka jest nie przerobiona
     
  8. royu

    royu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko- Biała
    a czy to ma jakies znaczenie czy konsolka jest przerobiona ?? a co do tematu to tez bardzo chcialbym sie dowiedziec jak wylaczyc autologin bo mnie juz to bardzo drazni ;/
     
  9. Maxitrol

    Maxitrol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bukowno
    Jeżeli chcesz żeby konto nie logowało się na to z Japoni to wejdź w ustawienia konsoli i wejdz na dysk. Tam wejdz w profile i usuń to konto z Japonii.

    A teraz przyklejam się do pytania jak zrobić żeby mi się konto automatycznie logowało. Też mam nową konsolę odzyskałem przez XBL konto i niestety nie loguje się automatycznie;/

    Jakieś pomysły??
     
  10. KuBaP0L

    KuBaP0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym problem, że dema niektórych gier wychdzą tylko na Japonie. I dlatego ja chce to konto, ale bez auto-loginu.
     
  11. Maxitrol

    Maxitrol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bukowno
    No to spróbuj je tak jak mówiłem usunąć z dysku i odzyskaj je z powrotem. Wtedy nie powinno się logować. Mi właśnie się nie loguje moje konto - a szkoda ;/
     
  12. KuBaP0L

    KuBaP0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, to oto chodziło. Spróbuję tak zrobić i powinno działać.
    BTW. To też bym chciał wiedzieć jak włączyć auto-login...
     
  13. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  14. KuBaP0L

    KuBaP0L Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja miałem właśnie zakładać nowy temat ale mam problem podobnego typu: kupiłem ixa na allegro i ten kolo co go miał założył sobie konto "PLAYER" a ja swoje emstar3000 i teraz za każdym razem jak uruchamiam konsolę loguje się na koncie player i muszę dopiero zmieniać.... Da się jakoś ustawić żeby automatycznie przy włączeniu iksa ustawiało się moje konto ?
     
  16. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Możesz zawsze usunąć stary profil "PLAYER", Pamięć >> Dysk/MU >> Profile gracza >> Wybierasz profil >> i powinna być dostępna opcja "Usuń".
     
  17. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    trzeba ustawić konto które ma się logować po włączeniu konsoli wcisnąć logo na padzie przejść do zakładki ustawienia tam opcja profil i włączyć autologowanie (lub wyłączyć)
     
  18. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum