1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wyłączyć gre

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michas8, Kwiecień 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Michas8

    Michas8 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jesten od dzisiaj posiadaczem konsoli i mam pytanie.

    Jesli chce wylaczyc gre to jak?

    Naciskam ten guzik ze logiem xbox'a przytymuje i wyskakuje mi tabelka i nie mam zadnych literek.

    Co zrobic zeby byly napisy?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    a dobrze podłączyłeś do TV?
     
  4. Michas8

    Michas8 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no tak gra działa wszystko ale jak nascikam na ten guzik to wyskakuja tabelki i nie ma napisow;/ w tej tabelce co robic?
     
  5. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    zrobiłes swój profil?
     
  6. Michas8

    Michas8 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no mam profil wszystko dziala gram w gre i chce ja wylaczyc i niewiem jak
     
  7. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    napisz na gg do mnie :6793340
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    to jest niemozliwe. zrob zdjecie.. moze masz zle podlaczony do tv?
    łaczysz sie przez hd czy zwykle? mozesz wylaczac grę chamsko,przez powera :D
     
  9. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    jak chcesz wyłączyć gre porosty wyciągasz płytę na konsoli niema wyłączania gry jak na PC
     
  10. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    albo po prostu naciskasz przycisk POWER na konsoli
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    klikasz klawisz z logo xboxa a potem guzik Y nic trudnego
     
  12. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Klikasz przycisk otwierania napedu i tyle :)
     
  13. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przestańcie spamować,

    czekamy na zdjęcie
     
  14. Michas8

    Michas8 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok juz wiem ale jak przytrzymalem guzik i wyskoczyla mi jakas tabelka to nie bylo zadnych napisow
     
  15. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pokażesz jak to wygląda? zrób zdjęcie

    tak nie może być
     
  16. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Mamy napisać po Rosyjsku czy po niemiecku żebyś wrzucił fotkę? -,-
     
  17. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Omg, tak to jest jak się dzieci biorą za konsole.
    Mi nigdy nie wyskakuje żadna tabelka więc nie wiem o co typowi chodzi :)
     
  18. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Chodzi mu o to że gdy przytrzyma środkowy przycisk na padzie ( z logiem xbox360 ) to na ekranie pojawia się okno z trzema opcjami: Anuluj, Wyłącz kontroler, Wyłącz konsolę.. Jemu prawdopodobnie wyświetla się okno ale nie zawiera żadnej treści.. przynajmniej ja to tak zrozumiałem (?)
     
  19. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    uważaj na słowa... nie obrażaj innych
     
  20. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Zrozumiałem dokładnie tak samo.
    Co do tematu :
    Zrób tak jak jeden z forumowiczów pisał. NACIŚNIJ (a nie przytrzymaj) środkowy przycisk z logie. Jak Ci się pokaże okno to naciśnij Y i po sprawie.
     
  21. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    rzuć padem w xboxa . nie no żart a tak na serio, podczas gry naciśnij x i wyskakuje ci tabela i tam wybierasz pierwszą opcje, albo po prostu Y i gitara.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum