1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wymusic nagrywanie gier z predkoscia 1x

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mrowa110, Marzec 3, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mimo że ustawie w imgburnie nagrywanie z prędkością 1x to i tak nagrywa z 4x przez co jakość nagrania przy zmianie warstwy spada kiedyś nagrywalo 1x i było dobrze dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie da się płyty obsługują min. 2,4 x
     
  4. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: jak wymusic nagrywanie gier z predkoscia 1x

    Ja nagrywam zawsze z prędkością 4 i nigdy nie miałem problemu zawsze się wszystko instaluje jak masz jakieś zgrzyty to może trzeba się zastanowić nad zmiana nagrywarki

    wysłane z C64
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Też myślę że wypalarka siada ale zwrocilem uwagę że nagrywa 4x i są problemy z instalacja a nagrywalo pół roku temu napewno wolniej i wszystko działało elegancko
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a w takim razie jak nagrac predkoscia 2.4x
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mieć płytę, która nagrywa nagrywa min 2.4x (np Verbatim) i ustawić w ImgBurn 2.4x
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dobra dziękuję można zamknąć temat
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum