1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wypakowac Forza Motorsport 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kazach92, Październik 29, 2009.

  1. kazach92

    kazach92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ściągłem przed chwila forza motorsport 3 wrzucone przez igorro i nie wiem jak to wypakowac. Nie mam normalnych partów tylko coś takiego

    [​IMG]

    Z góry dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Bo nie pokazuje ci koncowek

    kliknij prawym na jakikolwiek rar i wypakuj...


    bosh co za pytania
     
  4. 4maly

    4maly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Kliknij na pierwszy lepszy plik z Winrar i zobaczysz obraz gry. Wypakuj go później gdzie bądź i nagraj. Masz coś takiego bo obraz jest podzielony na paczki po 95 MB.
    Pozdo
     
  5. kazach92

    kazach92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myslisz, ze tego nie robilem? Pokazuje mi ze mam podac nastepujący wolumin
    D:\Program Files\pobrane przez jdownloader\all - fm3a.r07 daje ok i dalej to samo, a plik tam jest napewno bo go jeszcze raz sciagalem
     
  6. Ulus

    Ulus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    tak wiec dajesz opcje folderow/widok/ukryj rozszerzenia znanych typow plikow. jak wylaczysz ta funckje, to wtedy na koncach kazdego pliku pojawia sie numerki i nie bedzi problemu. :)
     
  7. 4maly

    4maly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Hmm. Dziwne. Może zrób tak. Wyświetl sobie rozszeżenia plików w windowsie i zobacz czy na pewno masz tą paczke bo inaczej winrar by się nie pluł. Zobacz też w JD gdzie ci zassał ta 7 paczke bo może zmienił lokalizację jak sciągałeś jeszcze raz.
     
  8. kazach92

    kazach92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma tam czegos takiego, pozatym normalnie widze koncowki wszystkich innych plików
     
  9. kazach92

    kazach92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakos udalo mi sie to rozpakowac, podawalem lokalizacje do kazdefo parta z osobna, dzieki wszystkim za chęci, temat mozna zamknąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum