1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak wypalic fife 16.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Chelma, Październik 5, 2015.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Chelma

    Chelma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kielce
    Mam slima lt 3.0 jak wypalic fife 16? Wiem ze jest zabezpieczenie civ. A czy jak wypale ja pod lt 2.0 to bedzie chodzic normalnie na lt 3.0. Kumpel wypalil normalnie wersje lt 3.0 ale wylacza sie co troche i nawet polaczyc z przeciwnikiem sie nie da w fut.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie, nie da się tak pograć w gry z 2.0 na 3.0 bo jest inna topologia.
    Ciężko Ci nagrać drugą płytę?
     
    Chelma lubi to.
  4. Chelma

    Chelma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kielce
    Chodzi o to ze nie mam wypalarki ihas
     
  5. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    733
    Polubienia:
    776
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie wypalisz
     
    Chelma lubi to.
  6. Chelma

    Chelma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kielce
    A na lt 2.0 tez potrzebny jest ihas zeby nie wywalalo z gry?
     
  7. Macian

    Macian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jędrzejów
  8. Chelma

    Chelma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kielce
  9. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Zamykam i kosz
     
    imvho lubi to.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum