1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak wypalic gre ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arrow1, Kwiecień 17, 2011.

  1. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Jestem nowym posiadaczem xbox 360 dlatego nie mam zielonego pojecia jak poprawnie wypalic gre, moglby mi ktos to fajnie wytlumaczyc ? konsola jest przerobiona Ixtreme 1.51 wiem ze to dosc stara przerobka i ze najlepiej jest miec lt+ ale narazie nie mam opcji zeby zaktualizowac flasha.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko jest w odpowiednim dziale .. no ale w skrocie abgx sprawdzamy image nastepnie imageburn predkosc2,4 ustawiamy swoja nagrywarke w opcjach na dl i nagrywamy.. polecam plyty verbatim platinum lub omegi
     
  4. Deksiu

    Deksiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy 1.51 jeszcze zmiana wave moze byc potrzebna
     
  5. marcelgula17

    marcelgula17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powiesz jeszcze jaki masz naped. Jezeli Hitachi to nie musisz patchowac.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz hitachi to napisz jaki konkretnie masz.....bo 78/79 obsługują ap 2.5.....wczesniejsze nie.....
     
  8. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze to smieszne ale nie wiem jak sciagnac przednia obudowe zeby rozpoznac jaki mam naped
     
  9. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na spodzie jest taka wypustka. Pchasz ją, z wyczuciem. Zatrzaski odchodzą i przedni panel zdjęty. Potem po kabelkach rozpoznajesz napęd :)
     
  10. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i sciaglem ale nie widze zadnych kabelkow .
     
  11. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest otwór w kształcie omegi. W nim są dwa kabelki. Po kolorze rozpoznajesz jaki masz napęd :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum