1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak z iso zrobic Dvd?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikula92, Styczeń 8, 2010.

  1. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec tak mam taki maly a moze duzy problem z przerobieniem pliku iso na plik dvd. Opisze jak wyglada moj problem mam plik iso tam 260mb kolo tego nazwa XBOX360.ISO wyglada jak obraz plyty ktory moge nagrac na plyte poprzez nero itd probowalem przerobic go na mulleterze ale gdy zalaczalem ten plik to mi wyskakiwalo ,,Iso loading failed. Not an Xbox Iso or offset is wrong" i teraz niewiem jak inaczej moge to zrobic. Jezeli chce ktos mi pomoc i napisac zebym probowal przez abgx to prosze o link do strony jak z niego korzystac albo jakos to dobrze i prosto opisac:p z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    O co chodzi jakby ??
     
  5. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znaczy to jest tak ze ja przegralem sobie od kolegi plyte startowa w imgburnie zeby mi ten plik iso powstal to na tej samej zasadzie bedzie polegalo jak tu wyzej opisales?

    edit2
    nie ja juz wlasnie mam ten plik iso bo przegralem sobie ale sie pytalem czy to na tej samej zasadzie jest jak sciagnieta gra ok dobra dzieki za pomoc:D wlasnie sciagam te 2 pliki 3rd 4th wave
     
  6. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem a abgxem

    wiec tak co sie opisywac skonfigurowalem tak jak trzeba sciagnalem te 2 pliki i dalem tam gdzie trzeba i tak zalaczam ten swoj plik daje launch i co mam?
    [​IMG]
    co to znaczy? ze mam zly plik czy co?
     
  8. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najpierw może naucz się poprawnie budować zdania,potem napisz co sciągnąłes?Bo plików iso na swiecie jest dużo.
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zgrales imgburnerem??? to tworzy ci 2 pliki *.iso o wadze 7,6GB i *.mds o wadze kilkuset MB.
    zgraj ponownie wg linkow ktore ci podał Harakiri
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    On chyba mowi o plytce activate.iso-.-
     
Wczytywanie...

Poleć forum