1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak z konfigurowaći nternet w rgh ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zdzich981, Maj 18, 2012.

  1. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak w temacie.
    w FSD mam 0.0.0.0 oraz status: IDLE czy coś takiego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    konfigurujesz w nxe.
     
  4. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a mogę jakoś odtworzyć gry z dysku pc ? przez sieć ?
     
  5. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    wiem, że fsd 2.2 wprowadził taką możliwość
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zainteresuj się pluginem ConnectX.
     
  7. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli chcesz grać bezpośrednio z dysku z komputera połączonego z konsolą kablem, potrzebujesz pluginu ConnectX. Poszukaj na necie informacji jak go wgrać i jak się z niego korzysta. Ale niestety dość wolny jest transfer (pliki przesyłają się przez serwer samby) i loadingi w dużych grach są długie ^^" dlatego ja korzystam tylko do mniejszych gier z XBLA.
     
  8. Barman

    Barman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy ja tak samo mam problem z połączeniem sie z internetem mam tak jak kolega Zdzich981. tyle że ja chce normalnie skonfigórować sieć z poziomu xboxa nie za pomocą kompa...da sie tak? Zdzich981 próbowałem tak ale też nie moge;/ mam Router Livebox 2.0 połączony z Xboxem kablem internetowym i co dalej mam robić?? xlinkai mi nie odnajduje sieci:( POMOŻECIE??
     
  9. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    już sobie poradziłem :) Barman włącz główny dash xboxa i przez to skonfiguruj
     
Wczytywanie...

Poleć forum