1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak z laptopa zrobic monitor iksa??? Pomocy!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomrz1, Listopad 3, 2009.

  1. tomrz1

    tomrz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam Xbox 360 ktory przywiozlem zza oceanu ale nie mam tv ani monitora. Ze wzgledu na to ze niedlugo ponownie lece do USA nie oplaca mi sie takowych kupowac. Pomyslalem o zakupie karty tv do laptopa i w ten sposob podlaczyc konsole. Ma ktos doswiadczenia w tej kwestii? Moze moglbym pograc na iksie w inny ekonomiczny sposob??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    O ile wiem to sie nie da.Ratuje Cie tylko karta TV albo jakis inny tuner odbioru sygnalu z zewnatrz.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    taniej niż karta TV wyjdzie cię 17 calowy monitor CRT bo można go mieć za 20-30zł
     
  5. tomrz1

    tomrz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podkreslam konsola jest z USA taki monitor nie bedzie mial problemu z sygnalem NTSC??
     
  6. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    To że jest ze stanów i jest NTSC to nie chodzi o to że wysyła taki sygnał tylko o to że działają na niej tylko gry w NTSC.
     
  7. tomrz1

    tomrz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm jezeli masz racje to ciekaw jestem czemu jak podlaczylem konsole pod 10 letni tv SONY kablem Component HD AV obrazu nie bylo tylko dzwiek.. moze nie przelaczylem przelacznika na kablu z HD na AV. Reasumujac jezeli kupie zwykly monitor nawewt CRT przy odpowiednich kablach moja konsola powinna dzialac??
     
  8. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Bo ten soniak byl pewnie pal i nie obslugiwal formatu ntsc,a nikt ci nie kaze kupowac 10letniego monitora,tylko taki co bedzie obslugiwal..
     
  9. tomrz1

    tomrz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To w koncu jak jest? Chodzi tylko o gry czy tez o podawany sygnal na odbiornik?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ntsc a pal jesli chodzi o polaccznie z kinsekopowym tv to jest roznica w obrazie a dokladniej w ciut innej rozdzielcczosci. Wiekszosc kineskopowych tv i tak obsluguje oba tryby. Jak podlaczasz za pomoca kabla vga, hdmi lub component to nie ma znaczenia. A wiec do monitorra podlaczysz kazdego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum