1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak z przeróbką jaspera data prod.2009.09.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez brook1234, Styczeń 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam jak z przeróbką konsoli (data produkcji 2009.09.01) podobno że trudno czy to się przerabia fleszem czy jak ??/ doradzcię czy ktoś już przerabiał taka konsole i jak się mu sprawuje pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Z tą data masz 50/50 % szans że masz liteona v3 a co za tym idzie przeróbka będzie droższa od standardowej o około połowę . Ale tego nie stwierdzisz na 100% bez rozebrania konsoli i sprawdzenia napędu .
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na 100% to liteon v2. V3 sa dopiero od 16.09.2009
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To dlaczego mój kumpel ma konsolę z 1-09-2009r i ma v3 ? Gdy chciał przerobić w serwisie powiedzieli mu ( po rozebraniu konsoli i sprawdzeniu napędu ) , że ma v3 i to kosztuje o wiele drożej .
     
  6. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    siema ja mam konsole z data produkcji 01.09.2009 i mam naped litka v3 i została juz przerobiona chociaż cena jest rzeczywiście wyższa niż wprzypadku innych napędów.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja przerobilem ju kilkanascie konsol z data miedzy 1 a 16 09.2009 i zawsze byl v2. moze sciemniali ci co przerabiali? sprawdzal czy napewno 93950c?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możliwe że ściemniali ale ( podobno , bo kumpel nie był przy tym ) w jednym serwisie sprawdzili model napędu i powiedzieli mu że to v3 . Ile w tym prawdy ciężko stwierdzić . Powiedziałem kumplowi żeby sam rozebrał konsolę i sprawdził napęd ale on do takich rzeczy ma "dwie lewe" ręce .
     
  9. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    JA PIE**** i co z tego że wydasz 200zł za przeróbkę jak jedna gra kosztuje 150zł? a ty za tą cenę będziesz miał 15 gierek licząc nawet że D/L VERBATIMA zapłacisz 10zł? Temat do zamknięcia...........
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to uwierz, sciemniali :p
     
  11. rosolak100

    rosolak100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    mi sie wydaje ze nie sciemniali bo przerobke załatwiał mi dobry kumpel więc raczej "wałka" nie było
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak juz mowie - ja sie nie spotkalem z v3 wczesniej niz w konsolach z 16.09.2009. chyba ze w serwisie byla :p
     
  13. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Ja mam 24.09.2009r, więc pewnie v3 aff kurcze :f
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Pamiętajcie,że jest tzw v2.5 które trzeba ciąć tak jak v3
     
  16. fredziopl

    fredziopl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mailem Elite 2009 09 01 v2 zalezy skad dystrybucje mnie powiedzieli ze jesli Polska to spokojnie V2 jesli anglik to 80% ze v3 tym bardziej pozniejsze.
     
  17. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ściemniali.
     
  18. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    ja mam z 1.09.2009 i nie bylo problemu..cena normal
     
  19. marcinsky230

    marcinsky230 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kto wie jak dobrze myślą to ściemniają. Zawsze to wpadnie im wieksza kasa
     
  20. matusz

    matusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tez mam tą nieszczęsną datę produkcji 2009.09.01 i widzę ze temat nie był poruszany już dawno więc zapytam czy pewne jest ze mam v2 a nie v3?
     
  21. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Opus z 19.09.2009 i jest V2 (kumpla)
    Pare Elitek z pomiędzy 27.08.2009 do 10.09.2009 i tez V2.

    Puki co narazie nie spotkałem się z V3, (oby).

    Moj Xenon wysłany sprawny do Microsoftu w opisie usterki ze RROD wrócił w grudniu 2009 roku z data Service Date i był v1. (Service Date 1.10.2009)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum