1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zablokować dysk XBOX1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jaszczur11, Maj 6, 2011.

  1. Jaszczur11

    Jaszczur11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ostatnio przez przypadek odblokowałem sobie dysk konsoli i wyskoczył mi błąd 05. Może wie ktoś jak go zablokować podłączając dysk konsoli do komputera. Odzyskałem plik eeprom.bin a także posiadam klucz blokujący dysk. Co zrobić aby go zablokować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    a po co go chcesz blokowac. ? Chyba najprostrzym sposobem jest go wyjecie. ^^
     
  4. Jaszczur11

    Jaszczur11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Muszę go zablokowac bo inaczej konsola się nie włąncza się bo wyskakuje błąd 05.
     
  5. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz pobrać tą paczke xboxhdm_v1.9.zip rozpakować doadać swój klucz dysku poczym zrobić z tego płyte startową potem wybrać z opcji lock hd i gotowe.w folserze eeprom musisz dać swój plik poczym stworzyć obraz iso i to wypalić. z resztą masz tam opis w typ pliku co i jak zrobić
     
  6. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dla wyjasnienia xbox 1 startuje z dysku i do jego działania jest potrzebny dysk twardy w konsoli
     
  7. Jaszczur11

    Jaszczur11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc. Powiedz mi tylko jak dodać klucz dysku. gdzie go wrzucić. No i wogóle jak to zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum