1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zablokować siostrze internet?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rtv2500, Maj 23, 2010.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.
    Może zacznę od tego, że ten kto ma siostrę to zrozumie. Muszę jej zablokować neta tzn. mieć kontrolę nad jej kompem, tak żeby ona myślała że brak netu to wina Admina. Mam w domu 2 kompy: jeden podłączony przez router, a siorka przez acces point bezprzewodowo (laptop). Odłączenie kabli, zmiana haseł, program beniamin nie wchodzi w grę, bo się skapnie... Może będę mógł zablokować ją w jakiś sposób przez adres router, który wpisuje w wyszukiwarce? Proszę o pomoc. Aha i nie piszcie jaki to jestem brat, albo że chodzę do gimnazjum, bo w wrześniu kończę 19 urodziny, a po prostu muszę się jej odegrać.

    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcin2024

    Marcin2024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kobylin/Krotoszyn
    W routerze macie ustawioną funkcje blokowania mac adresu? Tzw. musisz dodać jej mac by mogła korzystać z internetu.
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    przy wi fi poszukaj opcji filtracji mac i dodaj swój mac pc a jej nie i z głowy na czas jaki tobie potrzeba .
     
  5. Marcin2024

    Marcin2024 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kobylin/Krotoszyn
    Tylko pamiętaj zapisz jej mac, byś później nie musiał szukać hah
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    załatw lapka siostry,spal przewody,czy też wyłacz sieć,wifi
    ale z ciebie brat.
    Już dałem siostrze Twojej cynk.
     
  7. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Loguję się na adres router wchodzę do Wireless acces Control i nie można tam nic wpisać, pisze MAC Address, ale wszystko jest na szaro. Proszę o dokładniejsze wskazówki:) Thx za pomoc
     
  8. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    kill the sister
     
Wczytywanie...

Poleć forum