1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez siwman, Listopad 28, 2010.

  1. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam tak jak w temacie poniżej podaje poradnik który nie jest mojego autorstwa sam też nie próbowałem ale po opiniach innych sposób działą

    Jest to Poradnik do Odpalenia Assassin's Creed Brotherhood ( mozliwe ze za jego sposobem pojda inne gry jak Fable III , NFS:HP )

    Proces jest prosty lecz ma dwa wymagania :
    -potrzebujesz dash'a 9199 w konsoli (na nowszym nie będziesz w stanie zainstalować update'ów)
    -napęd Lite On bądź BenQ

    Żeby ominąć AP 2.5 :
    1 - Zainstaluj update z gry Kinect Adventures - w tym celu rozpakuj plik UPDATE-KINECT-ADVENTURES.rar i umieść jego zawartość na pendrive zformatowanym w FAT32 i podepnij do konsoli

    Linki do update'u nr 1:
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    2- Po zainstalowaniu pierwszego update'u usuń pliki z pendrive, a następnie rozpakuj folder UPDATE-KINECT-ANIMALS.rar wgraj jego zawartość na pendrive, i powtórz czynność z pierwszego punktu

    Linki do update'u nr 2:
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    - Włóż płytę z grą Assassin's Creed Brotherhood, zaakceptuj aktualizację i graj


    Ważne: Nie patch'uj AC:B bo nie będzie możliwa aktualizacja z płyty
    Jeżeli używasz iXtreme 1.6 użyj activate.iso - nie patch'uj gry do niższego wave
    Nie wiadomo czy ten proces oflagowuje konsolę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    omg przecież to już tak dawno było na forum, że najstarsi górale pamiętają.
    nie popisałeś się. Poza tym, ten proces nie flaguje konsoli. Przynajmniej mnie nie oflagował.
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  5. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przepraszam ale znalazłem to na stronie z różnymi poradnikami(pewnie ktos z naszego forum to skopiował i dał tam) i szczerze mówiąc nie sprawdzałem czy ktoś tu cos takiego wstawiał także w takim razie proszę temat usunąc.
     
  6. detoks

    detoks Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tego co przeczytałem w tym temacie wnioskuje, że na Ixtreme 1.5 nie ma możliwości odpalenia AC.B?
     
  7. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Jest po prostu konwertujesz do takiego Wave jakie obsługuje twój flash, oczywiście jeśli masz liteona
     
  8. silelis

    silelis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pytanie, czy jest jakaś metoda downgradeu Dasha do 9199 i potem upgradeu metoda 3 dashy spowrotem?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale jak będziesz chciał pograć np. w shifta 2 to i tak trzeba mieć dasha 625 także metoda 3 dashy idzie w cholere i aby zagrać w AC:B trzeba mieć LT+
     
  11. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Tak apropo to nie jesteś świeżakiem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum