1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zagrać w gry z AP 2.5 na LITE ON'ie, gdy mamy już najnowszego dasha..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wujekbill, Listopad 21, 2010.

  1. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Mamy wersję 2.0.12661.0
    Więc tak, wchodzimy w opcje> pamięć> najeżdżamy na urządzenie, na którym mamy zainstalowanego dashboard'a i klikamy Y> klikamy usuń elementy dashboarda

    Konsola uruchomi się ponownie bez avatarów.
    Teraz możemy sobie wgrać betę dashboarda, ja testowalem na Dashboard 2.0.12581.0 [With Avatars].
    Gdy już sobie zaktualizowaliśmy, to postępujemy zgodnie z poradnikiem: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html

    Życzę powodzenia ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Tam nie ma nic takiego jak usuń elemanty dash...
    Sory ale wydaje mi sie że to kolejny fake, a po za tym dashboard instaluje sie chyba na konsoli ponieważ w przeciwnym razie wystarczyło by wymienić urządzenie pamięci.
     
  4. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby takie coś zrobić należy wejść Moja konsola Xbox - Ustawienia systemu - Pamieć i nacisnąć X,LB,RB,X,LB,RB,X. Wtedy zapyta o usunięcie niby tej aktualizacji i dopiero wtedy uruchomi się konsola ponownie bez avatarów...
     
  5. truzhzarh

    truzhzarh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzał ktoś czy to działa ????
     
  6. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie mi też się niechce w to wierzyć jeśli ktoś potwierdzi sprubuje
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Sprawdzałem nie działa. Skasowałem aktualizacje ale nadal po podłączeniu pena nic sie nie dzieje. Nie wiem poco ludzie takie głupoty wypisują.
     
  9. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic się nie dzieje bo nie się zrobić donwgrade dashboardu... nie wiem skąd autor tematu wziął ten pomysł... i czy sam to przetestował.
     
  10. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dowiedziałem się jak on to zrobił podobno cofnął dasha zainstalował wersje oficjalna czyli 611 z ktorej usunol awatrary czyli elementy dashboard i w gral na pena aktualizacje z numerem 581 z awatarami potem te awatary usunol i postepowal wedlug poradnika niewiem czy to dziala moze dziala kij wie
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie dziala usuwa tylko avatary dash pozostaje ten sam:)
     
  12. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może autor coś się więcej wypowie na ten temat bardziej szczegółowo ?
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Ludzie nie działa. Temat do zamknięcia. NIE DZIAŁA
     
  14. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    stworzył zamieszanie i poszedł każdy tak umie zrobić takim to odrazu warn albo ban!!
     
  15. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie da sie zniżyć dasha,wiec to fake.
    A usuniecie avatarow.. Co nam to dam w uruchomieniu gier z AP 2,5 ?!
     
  16. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Postaram się nagrać filmik i wrzucić na youtube ;)
     
  17. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czekamy, jezeli to prawda , to mam z beta kinect dash'a zaktualizowac do 2.0.12661.0 i dopiero wtedy Twoj sposob zastosowac? :O
     
  18. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie możliwe jest to zniżanie dasha. a po zatym jak konsola może wykryć update z gry kinect adventures czyli wersje dasha 2.0.1413.0 jak ma wersje 581 nierealne moim zdaniem ale jeśli autor twierdzi że jemu się aktualizuje no to prosimy o dowód bo jeśli to prawda to może to robić cały czas w kołko;p
     
  19. djgornik

    djgornik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Nie dziala, znikaja tylko avatary, a aktualizacji z Kinect Adventures (z pendrrive'a) konsola nie wykrywa.
    ze tez mnie podkusilo wgrywac ten dash beta kinect, a mam naped BenQ
    nic, czekamy na LT+
     
  20. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Przepraszam, jednak ten sposób nie działa, ponieważ myślałem, że na płycie z AC jest dash 611.
    Przepraszam za kłopot, jeśli ktoś próbował ;)
     
  21. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No i będzie się kłócił z mądrzejszymi .

    Istnieją tylko dwie opcje odpalenia gier z ap 2.5
    Pierwszy Sposób tutaj
    A drugi z zastosowaniem przełącznika niby ryzykowne ale działa potwierdził to user z tego forum ale mówi że hot pursuit nie działa ale assasin tak niewiadomo dlaczego:/ jednakże autor tego cudu:D twierdzi że działa wszystko;p Tutaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum