1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zainstalowac avalaunch na xbox360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacis, Listopad 18, 2011.

  1. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!

    Mam pytanko jak wyzej,konsolke mam przerobiona RGH i wgrany freestyle 2.0,jak zainstalowac avalaunch? glownie chodzi mi o odtwarzanie filmow programem XBMC.

    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Napiszcie chociaz jak zainstalowac emu xbox1,bo sposobami z forum nic z tego i robiac partycje kopjujac pliki ani sposobem instalacji nic nie wychodzi....
    Mama xbox slim 250gb + LT2.0 + RGH

    pozdro
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A my nie wiemy co Ty robiłeś.
    Pobierz z mojej sygnatury Emulator Xbox for X360 JTAG. Może pomoże , u mnie działa.
     
  5. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzieki Daniel za odpowiedz!

    Zainstalowalem emu xbox1,problem lezal po stronie menagera plikow freestyle - nie bylo widac utworzonej partycji,dopiero pod xexmenu moglem skopiowac pliki do utworzonej partycji.A przy okazji mam pytanie jak uruchomic gry xbox1 z hdd,czy trzeba przerabiac iso jakims programem? tak jak dla xbox360? - iso2god.

    pozdro
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Bo pewnie masz włączone ukrywanie ważniejszych miejsc , by przez uwagę nic nie skasować. Poszukaj w ustawieniach FSD.
    Co do gierek z X1 , to ja robię tak jak gry z X360 - Iso2God.
     
  7. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Daniel a mozesz napisac jaka sciezke i jaki katalog dodac zeby gry z xbox1 byle wyswietlane w zakladce xbox games w freestyle?

    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum