1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zainstalować drugą płytę na RGH/JTAG ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grucha3000, Grudzień 24, 2012.

  1. Grucha3000

    Grucha3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie, mam zgrane na dysk w XBox-ie obydwie płyty w formacie .god i zastanawiam się jak je połączyć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    samo przełaczy jak bedzie potrzeba
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jak zainstalować drugą płytę na RGH/JTAG ?

    Zrób folder z nazwa gry np. Max payne 3 w tym folderze dwa foldery dvd1 i dvd2 do folderu dvd1 wrzucasz pierwszą plyte a do dvd2 druga plyte, konsola sama sobie zmieni plyte jak bedzie potrzeba

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. Grucha3000

    Grucha3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki, a co z DLC? Do którego folderu to się zgrywa?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Content/00000000000000000/nazwa/id gry/0000002
    na dysku wewnętrznym tylko działa, jak nie wykrywa DLC to zobacz czy jest odblokowane programem xm360 i ściągnij najnowsze TU
     
    1 osoba to lubi.
  7. Grucha3000

    Grucha3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie ma żadnej możliwości żeby zgrać DLC na dysk zewnętrzny?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma
     
  9. Grucha3000

    Grucha3000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki z pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum