1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zainstalować Episodes from LC na dysku ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez futureshock, Listopad 3, 2009.

  1. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak jak w temacie . Jak zainstalowac Episodes from Liberty City na dysku w xboxie 360 ? Mam nagrane i włączam przez active iso , zawsze jak mogłem nagrać na dysk to pojawiała się ilkonka "Y" zółta i tam można było nagrać , tutaj mam tylko przyciski "wybierz" i "wysuń" da się jakoś?? Bo szczerze nie lubie grać z płyty ponieważ głośno chodzi napęd oraz są "błędy płyty" :p
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może insalowałeś najnowszą aktualizację (28.10.09) odpaliłeś gta z podpiętym netem i dostałeś bana.Po najnowszej aktualizacji na zbanowanej konsoli przestaje działać dysk(!).Jeden urzytkownik miał taki problem temat chyba "dysk przestał działać" albo podobnie.
     
  4. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam aktualizację 28.10.09 odpaliłem GTA przez active iso i bez problemowo zainstalowałem na dysku.
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Prawdopodobnie ban, podłączałeś konsolke do xbl?
     
  6. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Bo nie masz bana.Radzę ci się nawet nie łączyć(min. do stycznia) z xbl:ban.Tegoroczna fala już się zaczeła (banują USA i Kanadę )
     
  7. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i tak właśnie zrobię
     
  8. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie zainstalowałem na dysku ixtreme 1.6 i active.iso i poszło na dysku
     
  9. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak już napisałem zależy to od posiadania najnowszej aktualizacji i bana:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum