1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak zainstalowac gre na dysku?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk100x, Lipiec 20, 2010.

  1. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Jak zainstalować grę na twardym dysku konsoli ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak klikniesz na naped w ktorym jest plyta to bedziesz mial opcje instalacji. tylko dash 9199 ;]
     
  4. ZonkMan

    ZonkMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie tylko 9199. Wchodzisz na zakladke z gra klikasz Y i instaluj na dysku.
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    moze i nie, ale na 7xxx nie mialem tej opcji :/
     
  7. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. Wistam

    Wistam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kopię gry też mogę zainstalować na dysk twardy i grać z dysku z włożoną kopią do napędu?
     
  10. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ok dzięki za wszystko macie ode mnie dziękuję ;P ;D A jak grać bez płyty?
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kopie też chodzą. bez płyty nie da się grać, chyba ze masz jtaga, w co watpię
     
  12. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Musisz mieć konsolę sprzed 18 czerwca 09, z dashem max. 7371.
    Wtedy wykonujesz operację która nazywa się jtag, instalujesz freeboota i masz gry bez płyty, pełne arkadówki, region free.
     
  13. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    widzę tylko biała stronę. Ale skrót NXE odnosi sie to wersji dasha ( dla ułatwienia- tego z avatarami)
     
Wczytywanie...

Poleć forum