1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zaktualizowac dash zeby dzialal Watch dogs?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbox360sl, Czerwiec 17, 2014.

  1. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Czy moglby mi ktos wytlumaczyc jak zaktualizowac dash? Bo czytam poradniki jak zrobic watch dogs i wychodzi na to ze mam za starego dasha. Sprawdzilem w credits i mam tak:
    Dash Version: 3.0 Rev58
    Kernel: 2.0. 16203.0

    Wiec chyba chodzi o to. Nie wiem jak to sie aktualizuje bo nie jestem zbyt dobry w sprawach xboxa. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie pamietam jaki konkretnie wyskakuje bo juz skasowalem gre, ale wyskakiwal komunikat, klikalem "A" i przenosilo mnie do interfeju glownego konsoli. Jesli to wazne to zainstaluje i sprawdze.
    Co do aktualizacji... wyglada na dosc trudna. Nie chcialbym zepsuc konsoli. Nie jestem pewien czy bym sam sobie poradzil. Jest mozliwosc zebys mi to wyjasnil prywatnie? Albo sa ludzie ktorzy zrobia mi to za jakas drobna oplata?
     
  5. ja0lek

    ja0lek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Z tego co wiem to wystarczy włożyć płytę z grą i kiedy ją odpalasz wyskakuje komunikat, że trzeba zaktualizować dasha i czy chcesz to zrobić teraz. Klikasz OK i samo Ci aktualizuje...
     
  6. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    @Up Jeżeli ma RGH to nie może tego zrobić bo straci przeróbkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum