1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zaktualizowac Dashboard unikajac usuniecia przerobki LT 3.0 i cichej aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez roxx66@o2.pl, Luty 1, 2012.

  1. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie .. jak ? czy Da sie cos takiego zrobic? NP z pendriva .


    Zalezy mi na tym zeby

    Nie usunelo przerobki LT 3.0
    Konsola nie zostala Oflagowana
    Zeby po podlaczeniu do internetu nie chciala sciagac sama nic czego nie chcemy


    Prosze o pomoc jestem "nowy" w temacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstalować z pendrive'a. Na stronie xbox.com jest dokładna instrukcja, jak to zrobić.
     
  4. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIe cofnie mi wtedy przerobki ? a nie jest to tez zalezne od tego jaki mam dashboard aktualnie?

    Aktualnie posiadam dashboard 13.604
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie cofnie ale zmieni tablice
     
  6. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczje istotne info

    Gry nagrywam zwykla nagrywarka po przepuszczenia przez ABGX360 1.06 opcja trucane czyli 97% czy po wgraniu dasha bede mogl je ? odtwarzac? i czy po zmianie "tablicy" bede mogl w nie grac? a jezeli nie co bede musail zrobic zeby sie to zmienilo i odtwarzal te gry? czy poprostu zostwic jak jest?
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Było

    Warn
     
Wczytywanie...

Poleć forum