1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak zaktualizować FIFA World Cup 2014?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xbox360sl, Czerwiec 8, 2014.

  1. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam tą grę na Xboxie 360 RHG ale nie wiem jak uaktualnić składy itd. Nie znalazłem żadnego pliku z aktualizacją. Możesz mi pomóc? ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Ta gierka wyszła pod koniec maja i poza tym co Ty chcesz tam uaktualniać? Transferów pomiędzy reprezentacjami nie ma :p
     
  4. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma? a oficjalne składy jakie są zgłoszone do Mistrzostw Świata? :) Mam reprezentacje w której jest 50 zawodników, a poza tym na zegarze wg tej gry do mundialu pozostało 300 czy ileś tam dni :p (chocizaz to pewnie ma związek z datą jaką mam ustawioną w xboxie...)
     
  5. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
  6. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znalazłem coś takiego:

    Browse

    Ale nie wiem czy to są aktualizacje czy coś innego.
     
  7. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze mi ktos pomoc jak to zrobic?
     
  8. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    To są aktualizacje , podłącz pendrive do konsoli, pobierz tą najnowszą , ściągnij program Horizon odpal go i "przeciągnij" tą aktualizacje do niego potem tylko podłącz pendrive do konsoli i masz zaktualizowaną grę
     
  9. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakos nie do konca rozumiem to co tu napisales... mozna konkretniej?
     
  10. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Podłącz pendrive do komputera.Wejdź na tą strone co Ci podałem.Musisz wiedzieć czy masz gre Region Free czy PAL żeby to sprawdzić ściągasz program ABGX360 przepuszczasz plik ISO przez niego i tam powinny Ci się pojawić gdzieś informacje o tym jaki jest region gry.Jak będziesz już wiedział ściągasz odpowiednią aktualizacje masz tam na stronie na kolorowo napisane regiony ściągasz ten odpowiadający obrazowi potem ściągasz program Horizon i plik z aktualizacją wrzucasz do niego i Horizon zrobi reszte za Ciebie , potem odłączasz pendrive , podłączasz do konsoli i włączasz grę.Tyle.
     
  11. xbox360sl

    xbox360sl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem to, ale bez sprawdzania wersji (PAL, Region Free itd), bo nie mam tego pliku w iso. Pobrałem PAL, ale jak narazie żadnej zmiany nie zauważyłem. To nic nie dało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum